Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Ventilatorkachel

Heeft u geen of te weinig verwarming in uw woon- of werkkamer? Dan is een ventilatorkachel zeer geschikt als bijverwarming. Een ventilator kachel verwarmt een vertrek namelijk zeer snel door de lucht te verwarmen en deze daarna door middel van de ventilator door de ruimte te verspreiden. Een bijkomend voordeel van de meeste ventilatorkachels is dat deze daarnaast ook zijn uitgevoerd met een koudeluchtstand. Ideaal, want nu kunt u het apparaat ook tijdens de warme zomermaanden gebruiken wanneer u graag verkoeling wilt.

Populairste ventilatorkachels van dit moment

Multifunctioneel toepasbaar

Een kachelventilator is perfect als verwarming van diverse ruimtes in uw woning, zoals de woonkamer, keuken, slaapkamer of werkkamer. Sommige exemplaren zijn zelfs te gebruiken als caravan kachel of badkamerkachel. Ook wanneer u op zoek bent naar een kachel voor in de werkplaats, dan kunt u kiezen voor een ventilatorkachel. De elektrische kachels van het merk Master zijn bijvoorbeeld bij uitstek geschikt als werkplaatskachel. Omdat veiligheid voorop staat, beschikken vrijwel alle elektrische kachels over een omval- en oververhittingsbeveiliging. Dit houdt in dat het apparaat zichzelf automatisch uitschakelt op het moment dat deze omvalt of te heet wordt.

Let op!
Een ventilatorkachel is niet geschikt voor het drogen van handdoeken of kleding. Het apparaat dient namelijk frisse lucht aan te kunnen zuigen om goed te kunnen functioneren. Indien u op zoek bent naar een heater waarop u ook uw kleding kunt drogen, dan kunt u beter kiezen voor bijvoorbeeld een handdoekradiator.

🔥 Kachel-expert.nl
Logo