Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Convectorkachel

Als een huiskamer snel verwarmd dient te worden, dan is de convector-radiator wat u zoekt. Het voordeel vergeleken met andere snelle verwarmingen is dat deze elektrische kachel de ruimte ook langdurig verwarmt. In ons assortiment vindt u kleine convectoren voor in de wasruimte, maar ook krachtige exemplaren voor grotere ruimtes.

Populaire convectorkachel kopen

Overal een convector

Aangezien de convectorkachel eenvoudig te verplaatsen is, kunt u deze plaatsen in ruimtes zoals de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer en studeerkamer. Deze modellen zijn daarentegen niet geschikt om op bureaus en tafels te plaatsen, omdat het formaat een stuk groter is. Elektrische convectoren worden dan ook veelal op de vloer geplaatst of aan de wand bevestigd.

Convector kopen voor een snelle verwarming

Eerder werd al genoemd dat een convector verwarming de huiskamer snel verwarmt, maar in combinatie met een ingebouwde ventilator gebeurt dit nog sneller. Dit type verwarming wordt ook wel de ventilatorconvector genoemd en is uitermate effectief. Het nadeel hiervan is echter dat de kachel meer geluid maakt, doordat de lucht zich snel door de ventilator beweegt. Voor een geluidloze verwarming kunt u dan ook beter kiezen voor een standaard convectorkachel. Deze scoort qua efficiΓ«ntie en gebruiksvriendelijkheid namelijk hoger, omdat het de kinderen bijvoorbeeld niet stoort tijdens het slapen als deze in de kinderkamer geplaatst wordt.

πŸ”₯ Kachel-expert.nl
Logo