Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 producten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Heaters voor de studiekamer, garage of werkplaats

Heaters zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er staande heaters die vaak gewoon in de studiekamer geplaatst kunnen worden, plafondheaters voor deย badkamer, maar ook extreem krachtige modellen voor deย werkplaats. In ons brede assortiment heaters is het eenvoudig om deย kachelย voor de juiste toepassing te vinden.

Online een heater kopen op Bol.com

Verplaatsbare heaters

Ook zit er onderscheid in de mate waarin de verwarming verplaatsbaar is. Een elektrische heater met transportwielen is bijvoorbeeld gemakkelijk verrijdbaar en de kleinere exemplaren hebben vaak een handvat. Deze laatste zijn eenvoudig met de hand te verplaatsen. Een heater is echter niet alleen geschikt voor de koude wintermaanden.

Voor warme en koude weersomstandigheden

Een andere bijzondere eigenschap van de ventilator heater is dat deze toegepast kan worden in warme en koude omstandigheden. Met deze ventilator kunt u de verwarming vaak namelijk ook aanzetten om de ruimte te verkoelen. Deze zogenaamde koudeluchtventilator is zeer handig voor in de lente- en zomermaanden. Hierboven kunt u elk soort heater kopen die aan uw specifieke wensen voldoet. Ons volledige assortiment is geschikt voor binnengebruik, of dit nu een woonkamer, garage, schuur of werkplaats betreft.

๐Ÿ”ฅ Kachel-expert.nl
Logo