Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Mill SG2000LED convectorkachel

Op zoek naar een kachel die niet alleen warmte afgeeft, maar er ook stijlvol uitziet? Dan is deze Mill SG2000LED zeker iets voor u. Deze convectorkachel heeft prachtige afgeronde hoeken en een licht gebogen zijpaneel. In combinatie met de stoere zwart-witte kleurstelling heeft deze een modern uiterlijk, dat zeker niet misstaat in een woon- of slaapkamer. Dankzij de discrete vorm en hoek van de voet, lijkt dit kacheltje haast boven de grond te zweven.

Koop de Mill SG2000LED convectorkachel online

Meest geavanceerde convector van Mill

De SG2000LED is het meest geavanceerde model in de serie convectorkachels van Mill. Hij is voorzien van een aluminium voet, een elektronisch display en een ventilator voor extra warmte tijdens de koudste dagen in de winter. Deze convector heeft een vermogen van maximaal 2000 watt en is daarmee geschikt voor ruimtes tussen de 5 en 20 vierkante meter. De warmtedraad wordt in een mum van tijd warm, zodat u het meer koud hoeft te hebben in huis. 

Hoe warm is het in de kamer?

Deze kachel van Mill beschikt over drie warmtestanden. U kunt het vermogen instellen op 750 watt, 1250 watt of 2000 watt. Heeft u het nog niet warm genoeg? Zet dan de ventilator aan voor nog wat extra warmte. Deze convector is voorzien van een elektronische thermostaat en een handig led-display. Op dit display wordt de huidige temperatuur in de kamer weergegeven. 

Veilig in gebruik

De Mill SG2000LED werkt volledig stil, dus u zult geen last hebben van een storend geluid. Verder is deze convectorkachel voorzien van een omvalbeveiliging. Mocht hij per ongeluk omgestoten worden, dan gaat hij vanzelf uit. Dat voorkomt brandgevaar. Dit kacheltje is 33,5 centimeter hoog, 62 centimeter breed en 9,5 centimeter diep. Het paneel is gemaakt van staal en de voet is vervaardigd van aluminium. De kachel is voorzien van een snoer van 160 centimeter lang. 

Kenmerken

  • Elektronische thermostaat
  • Voorzien van led-display
  • 3 warmtestanden
  • Modern design
🔥 Kachel-expert.nl
Logo