Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Mill SG2000MEC convectorkachel

Het nadeel van veel radiatoren en convectorkachels is dat ze er niet mooi uitzien. Ze zijn simpelweg niet gemaakt om er mooi uit te zien. Bij Mill denken ze daar anders over. De kachels van dit Noorse merk zorgen niet alleen voor warmte, maar misstaan ook niet in uw interieur. De Mill SG2000MEC bijvoorbeeld is een stijlvol vormgegeven convectorkachel met prachtige afgeronde hoeken. Ook de zijkanten van deze kachel zijn licht gebogen, waardoor hij een elegante uitstraling heeft. De stoere zwart-witte kleurstelling geeft hem een modern uiterlijk. Door de discrete vorm en de hoek van de voet lijkt de kachel haast boven de grond te zweven.

De populairste convector van Mill

De SG2000MEC is het populairste model uit de serie convectorkachels van Mill. De thermostaat is eenvoudig te bedienen en hij is uitgerust met een omvalbeveiliging voor extra veiligheid. Deze convector is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes tussen de  5 en 20 vierkante meter. Dankzij een weerstandsdraad is hij in een mum van tijd warm.

Drie warmtestanden

Deze convector van Mill beschikt over drie warmtestanden. U kunt het vermogen van de kachel met een handige draaiknop instellen op 750 watt, 1250 watt of 2000 watt. De SG2000MEC werkt volledig stil, dus u zult er geen geluidsoverlast van hebben. Deze convectorkachel is voorzien van een mechanische thermostaat en is uitgevoerd met een snoer van 160 centimeter.

Kenmerken

  • Modern design
  • Vermogen: 750-2000 watt
  • 100% stil
  • Omvalbeveiliging
🔥 Kachel-expert.nl
Logo