Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Radiatoren

Met een radiator krijgt u nooit meer koude voeten. De radiatoren in ons assortiment zijn uitermate geschikt voor het verwarmen van kleine ruimtes of als bijverwarming. De staande, elektrische radiatoren zijn eenvoudig in gebruik en kunnen overal in huis worden geplaatst. Bent u op zoek naar iets stijlvollers? Neem dan een kijkje bij onze design-radiatoren.

Populaire radiatoren op Bol.com

De verschillende soorten radiatoren

In onze webshop vindt u een groot aanbod van elektrische radiatoren die de huiskamer in een handomdraai verwarmen. Het meest gangbare type radiator is de ledenradiator, die we al sinds oudsher tegenkomen in woningen. Het oppervlak van deze verwarming is geribd en zeer herkenbaar. Daarnaast bestaat er ook een kolomradiator, waarbij de leden gescheiden worden door een tussenruimte. Vlakke radiatoren hebben daarentegen een egaal oppervlak en zijn zeer geschikt om in de huiskamer te plaatsen, omdat deze een gedistingeerd uiterlijk hebben. U kunt al deze soorten radiatoren kopen in onze webwinkel.

Elektrische radiatoren voor in de bad- of huiskamer

Radiatoren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo kent u waarschijnlijk de klassieke radiator die horizontaal aan de wand wordt bevestigd, ook wel de wandradiator genoemd. Deze komen we bijna in ieder huishouden tegen. Er zijn daarentegen ook verticale radiatoren, die vaak in de badkamer geplaatst worden om bijvoorbeeld handdoeken op te drogen. Deze springen direct in het oog en zien er vaak dan ook zeer stijlvol uit. Het merendeel van onze radiatoren maakt gebruik van de netstroom en is vervaardigd van aluminium of een ander soort metaal. Zo’n aluminium radiator kunt u uitstekend in de huis- of studiekamer plaatsen en zorgt voor een aangename warmte.

De veiligheid van verwarmingsradiatoren

Er valt een onderscheid te maken tussen de veiligheid van de verschillende soorten kolomradiatoren. Zo hebben sommige modellen een extra lage oppervlaktetemperatuur, zodat deze ook veilig zijn voor kleine kinderen. Lage temperatuur radiatoren zijn dan ook de perfecte verwarming voor een kindvriendelijke woonruimte. Niet iedere kamer heeft echter een grote verwarming nodig. Voor kleine ruimtes kunt u dan ook het beste een kleine radiator kopen. Deze gebruiken namelijk minder energie, zijn beter voor het milieu en zijn vaak gemakkelijk te verplaatsen. De gebruiksvriendelijkheid van deze radiatoren maakt deze veilig in gebruik.

πŸ”₯ Kachel-expert.nl
Logo