Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: šŸŽ–ļø 543 producten in šŸ¬ 8 webshops

Kachels gesorteerd op toepassing

RadiatorenĀ en kachels zijn niet standaard geschikt voor alle ruimtes. Zo zijn er aparte soorten verwarming die geschikt zijn voor de badkamer, woon- of slaapkamer, garage of werkplaats en deĀ caravanĀ of camping. Hierboven kunt u deze categorieĆ«n gemakkelijk uitkiezen, om de besteĀ kachelĀ te kopen die bij uw wensen past.

Badkamerkachels

Het is natuurlijk zeer onaangenaam als u ’s ochtends onder de douche stapt en de badkamer ijskoud aanvoelt. Hiervoor is de zogenaamdeĀ badkamerkachelĀ in het leven geroepen. Deze zorgt niet alleen dat de ruimte verwarmd wordt, maar is soms ook geschikt om handdoeken aan op te hangen. Zo beschikt u te allen tijde over een droge handdoek. Vaak is een badkamerĀ radiatorĀ uitgerust met een oververhittings- en omvalbeveiliging, wat betekent dat deze zeer veilig in gebruik zijn.

Designradiator voor de woonkamer

Radiatoren voor in de woonkamer zijn er werkelijk in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een verrijdbare radiator op wielen of een draaibareĀ ventilatorkachelĀ met verschillende standen. Het maakt niet uit of uw huiskamer klein of groot is, want voor iedere ruimte is er wel een geschikt exemplaar te vinden. Bovendien zijn er specialeĀ designradiatorenĀ voor in de woonkamer, die aan de wand bevestigd kunnen worden. DezeĀ wandverwarmingĀ verwarmt niet alleen de kamer, maar ziet er ook nog eens zeer stijlvol uit!

De werkplaatskachel

Een schuur, werkplaats of garage is lastig te verwarmen, omdat deze ruimtes vaak minder goed geĆÆsoleerd zijn. EenĀ werkplaatskachelĀ heeft dan ook vaak een groter vermogen en een ventilator om de warmte door de ruimte te verplaatsen. Het voordeel van deze kachels is dat de werkplaats snel verwarmt wordt, zodat je je snel in een aangename warmte begeeft. Soms is een werkplaatskachel voorzien van een speciale ventilator, die het mogelijk maakt om de ruimte te verkoelen door middel van een koudeluchtventilator.

Kachels voor caravans en campings

Het is belangrijk dat een campingkachel van klein formaat is, zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden. Deze kachels worden gewoon op de netstroom aangesloten die beschikbaar is via de camper of caravan. Er zijn echter ook modellen die alleen geschikt zijn voor binnen in de caravan. Dit soort radiatoren zijn vaak van groter formaat en kunnen soms zelfs aan de wand gemonteerd worden. Als u op zoek bent naar een geschikte verwarming voor op reis, dan kunt u deze categorie hierboven aanklikken.

šŸ”„ Kachel-expert.nl
Logo