Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 producten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Badkamerkachels

Wordt het snel koud in uw badkamer? Dan biedt een badkamerradiator misschien uitkomst. We leveren badkamerkachels in verschillende soorten en maten. Grote wandradiatoren voor de ruimtelijke badkamers, maar ook kleine staande modellen voor een bescheiden, maar intense verwarming.

Ruim aanbod badkamer kachels:

Badkamerkachel voor handdoeken

Een badkamerradiator is veelal multifunctioneel, omdat deze niet alleen de lucht in de badkamer verwarmt, maar ook gebruikte handdoeken kan drogen. Deze verwarming is dan ook alles behalve overbodig en vormt de ideale toevoeging aan een modern huishouden. Door de badkamer verwarming op de netstroom aan te sluiten geniet u tijdens het douchen of tandenpoetsen over het perfecte klimaat, in plaats van die ijskoude douche waar we allemaal wel bekend mee zijn. Tevens zijn de handdoeken altijd warm en droog, als uw badkamer voorzien is van een elektrische handdoekradiator.

Infrarood verwarming voor in de badkamer

Een ander soort verwarming waar we het nog niet over gehad hebben is de infrarood verwarming. Een infraroodstraler is vaak aan de wand te bevestigen en beschikt over een handige trekschakelaar. Hiermee wordt het verwarmingselement, die zorgt voor een snelle verwarming van de badkamer, ingeschakeld. Uiteraard zijn dit soort badkamerradiatoren bestand tegen spatwater, omdat er altijd het gevaar bestaat dat er waterdruppels op de verwarming terecht komen.

Het gemak van een handdoekradiator

Een elektrische handdoekdroger wordt aangesloten op het stroomnet en verwarmt – naast de badkamer – uw natte handdoeken. Met deze handige accessoire heeft u altijd beschikking over een droge handdoek, omdat het vocht in de doek snel opdroogt. Tevens betekent de elektrische handdoekradiator het einde van een opstapelende berg wasgoed in de hoek van de badkamer. Dit is direct het verschil met de standaard badkamerverwarming, omdat de handdoekradiator ook als een soort van kapstok gebruikt wordt. Wanneer u een design radiator voor de badkamer koopt, bent u van al deze gemakken voorzien. Bovendien ziet deze verwarming er ontzettend gedistingeerd uit.

๐Ÿ”ฅ Kachel-expert.nl
Logo