Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 producten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Schuur-, kas- en werkplaatskachels

Vindt u het heerlijk om in uw garage aan uw oldtimer te knutselen of bent u elke avond in uw schuur te vinden om zelf meubels te maken? Dan is het wel zo prettig wanneer de ruimte waarin u aan het werk bent aangenaam warm is. Gelukkig biedt een zogenaamde werkplaatskachel uitkomst.

Populaire werkplaats-kachel kopen op Bol.com

Wat is een werkplaatskachel

Werkplaatskachels zijn veelal elektrische kachels die speciaal zijn ontworpen voor het verwarmen van een werkplaats, schuur of garage. Niet iedere elektrische heater is namelijk geschikt voor het verwarmen van dergelijke ruimtes omdat ze bijvoorbeeld niet bestand zijn tegen vocht en/of vorst.

Verschillende soorten werkplaatskachels

Zoals u kunt zien hebben wij diverse heaters die geschikt zijn om te gebruiken als werkplaatskachel. Bij de aanschaf van een dergelijke kachel dient u goed op de aansluitspanning te letten. Een aantal werkplaatskachels van onder andere het merk Master dienen namelijk op krachtstroom (400V) te worden aangesloten.

Een kachel in de kas

Ook wanneer u op zoek bent naar een kachel voor in uw kas bent u bij ons aan het juiste adres. Met behulp van een kaskacheltje zorgt u ervoor dat de temperatuur in de kas precies goed is en planten het niet te koud krijgen. Want het is toch zonde wanneer uw geraniums, tomatenplantjes of zorgvuldig gekweekte kruiden de winter niet overleven?

๐Ÿ”ฅ Kachel-expert.nl
Logo